Μπορούμε όλοι να παραδεχθούμε ότι οι φόρμες και τα loungewear έγιναν τα αγαπημένα μας ρούχα τον τελαυταίο χρόνο. Επειδή όμως αρχίζει και ανοίγει ο κόσμος, οι σχολές, τα σχολεία, οι επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, είναι καιρός να αρχίσουμε να ντυνόμαστε λίγο πιο στιλάτα από φόρμες και φούτερ. Don’t get me wrong, λατρεύω οτιδήποτε loungewear, αλλά τώρα που επιτέλους θα πάω στη σχολή, θέλω να ντύνομαι περισσότερο σαν fashion icon και λιγότερο σαν καναπές. Οπότε πάμε απευθείας να δούμε 5 τρόπους να συνδυάσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι για μια casual, αλλά πάντα stylish εμφάνιση.

  1. Με ένα καλό μπλουζάκι. Κάτι preppy για να αναβαθμίσει το outfit, αφού είναι ένα απλό κομμάτι το τζιν παντελόνι. Κάτι που θα λάτρευε η Blair Waldorf.
  2. Με ένα αθλητικό top. Sporty and chic. Ποιος δεν λατρεύει ένα άνετο και στιλάτο look for the day;
  3. Με ένα graphic T-Shirt. Δεν μπορώ να σας εκφράσω πόσο αγαπώ τα απλά κοντομάνικα μπλουζάκια. Έχουν κάτι τόσο λιτό και άνετο, αλλά παράλληλα είναι πάνα στη μόδα.
  4. Με ένα ρομαντικό top.  Μια μπλούζα που θα μπορούσατε να βάλετε σε ένα ραντεβού, αλλά και στο γραφείο.
  5. Με ένα bralette και ένα λευκό πουκάμισο. Ένα λευκό ή μαύρο bralette και ένα λευκό πουκάμισο ανοιχτό από πάνω δίνουν το απόλυτο model off duty look και είναι μια πολύ άνετη επιλογή. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με το bralette, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα απλό τιραντάκι.
@aggelinaaadjeans for back to school 😌##fyp ##fy ##outfit ##fashion ##backtoschool ##jeans ##style

♬ Mama Said – Lukas Graham


xoxo,

Angelina