Ήμουν αυτό ακριβώς το άτομο που αρνιόμουν να δοκιμάσω avocado toast, επειδή όλοι μου έλεγαν πόσο καλό είναι και πόσο θα μου αρέσει. Όταν λοιπόν αποφάσισα επιτέλους να το δοκιμάσω, ήταν love at first bite. Ο συνδυασμός του ψωμιού, φρυγανιστό και μυρωδάτο, του αβοκάντο, δροσιστικό και εξοτικό και του αυγού, θρεπτικό και υπέροχο, με άφησε άναυδη.

Θα έλεγα ψέμματα αν δεν έλεγα ότι έφαγα κόλλημα μαζί του και ότι δεν το έφτιαχνα για μένα κάθε πρωί για πάνω από ένα μήνα και για την οικογένεια μου περιστασιακά. Μπορώ να πω ότι έχω γίνει μάστερ και έχω τελειοποιήσει τη συνταγή του. Οπότε θα σας πω τα μικρά μου μυστικά για αυτό.

  • Επιλέξτε πολύσπορο λεπτό ψωμί και αφήστε το ωμό. Αν πάλι προτιμάτε κλασικό ψωμί, τότε μπορείτε να το φρυγανίσετε για τέλειο αποτέλεσμα.
  • Χρειάζεστε ένα ώριμο αβοκάντο και λίωστε το εντελώς με ένα πιρούνι. Μόνο έτσι θα λάβετε την πλήρη εμπειρία ενός avocado toast. Μην ξεχάσετε να ρίξετε αρκετό λεμόνι στο αβοκάντο.
  • Όχι τηγανιτά αυγά, αλλά scrambled eggs. Προσωπικά πιστεύω ότι τα scrambled eggs ταιριάζουν πολύ καλύτερα από τα αυγά μάτια. Εγώ δεν βάζω καθόλου γάλα, απλά χτυπάω τα αυγά και μέσα στο τηγάνι τα ανακατεύγω συνέχεια.

xoxo,

Angelina