Πρόσφατα ανέβασε η Kylie Jenner ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube με τον έμπιστο makeup artist της, Ariel Tejada, που εγκαινίαζε τη νέα συλλογή της Kylie Cosmetics και μαζί με το μακιγιάζ που της έκανε ο Ariel, υπήρχε και πολύ ενδιαφέρον κους κους. 

Ένα από τα θέματα που αναφέρθηκαν και μας τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή ήταν το πόση ώρα χρειάζεται ο Ariel για να κάνει το μακιγιάζ της Kylie για μια glam εμφάνιση. Ο μαγικός αριθμός είναι 3,5 ώρες. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Kylie ασχολείται με πολλά πράγματα όση ώρα περιποιείται το μακιγιάζ της ο Ariel, προκειμένου να γλιτώσει χρόνο, κάτι που φαίνεται να καθυστερεί την πρόοδο του μακιγιάζ. “Στο τέλος είμαι ευχαριστημένη και για μένα αξίζει κάθε δευτερόλεπτο, παρόλο που παίρνει το χρόνο του ο Ariel.”, δήλωσε η Kylie στο βίντεο της και ο Ariel είχε την απάντηση του έτοιμη. “Πάντα κοιτάς το κινητό σου, καθώς δουλεύεις ταυτόχρονα, οπότε χρειάζεται να σου πω αρκετές φορές να κοιτάξεις εδώ, να κοιτάξεις εκεί.”. Η ίδια έκλεισε το θέμα αυτό, κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο και λέγοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να απασχοληθεί όσες ώρες της κάνει το μακιγιάζ.

Φυσικά, δεν έλειψε να έρθει στην επιφάνεια της συζήτησης το γεγονός ότι υπάρχει ένα trend στο TikTok που πολλές beauty creators χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο ρουζ που υποστηρίζουν ότι είναι το αγαπημένο της Kylie και έχει την ιδανική απόχρωση για κάθε επιδερμίδα. “Είναι αστείο, γιατί δεν ξέρω από που πήραν την πληροφόρηση ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου ρουζ, καθώς ούτε το έχω στην κατοχή μου ούτε το έχω δοκιμάσει ποτέ.” Μάλιστα, ο Ariel είπε ότι η μόνη απόχρωση ρουζ που χρησιμοποιούν είναι ένας συνδυασμός ενός ρουζ της Kylie Cosmetics και μια ροζ σκιά, που μαζί δημιουργούν αυτό το ροζ-μπλέ χρώμα. Ορίστε και μια επιβεβαίωση ότι όσα βλέπετε στα social media δεν είναι πάντα αλήθεια. 

Τέλος, οι δύο τους μίλησαν για την επανακυκλοφορία της εταιρείας με καινούργιες αναβαθμισμένες και φιλικές προς το περιβάλλον φόρμουλες, καθώς και την δυνατότητα αγοράς των προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για παραπάνω πληροφορίες, αλλά και insides της επιχείρησης, μπορείτε να δείτε το βίντεό που ακολουθεί. Πάρτε τα ποπκόρν σας και πατήστε play.