Αν θες να είσαι αυτή που όταν μπαίνεις σε ένα χώρο ο κόσμος σταματάει για να σε κοιτάξει και να πει “ήρθε”, τότε πιστεύω πως τα ακόλουθα tips θα σε βοηθήσουν. Θα σου δώσουν ένα boost αυτοπεποίθησης και να σου μάθουν πως να γίνεις η πιο confident εκδοχή του εαυτού σου.

  1. Φόρα αυτό που ακριβώς θέλεις. Μην σε νοιάζει η γνώμη κάποιου που θα πει ότι δεν του αρέσει αυτό που φοράς ή ότι είσαι “overdressed” ή “underdressed”, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο δικό του σώμα και δεν τον αφορά.
  2. Άρχισε να φροντίζεις τον εαυτό σου. Πήγαινε μια βόλτα στη φύση. Μαγείρεψε όμορφα και απολαυστικά γεύματα. Αναβάθμισε τη ρουτίνα περιποίησης σου. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στο να φτιάξει η διάθεση σου και θα νιώσεις ότι φροντίζεις τον εαυτό σου.
  3. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Μην ακούς όλους όσους θα σου πουν ότι είναι χαζό να κάνεις το οτιδήποτε είσαι παθιασμένη, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι σε αυτούς τους ανθρώπους κάποιος είπε ότι δεν μπορούν να εκπληρώσουν το όνειρο τους. Με μικρά βήματα θα φτάσεις στους στόχους και την ονειρική σου ζωή.
  4. Fake it till you make it. Όταν σου λέει κάποιος “είσαι πολύ όμορφη σήμερα”, μη απαντάς με “όχι, δεν έχω φτιάξει τα μαλλιά μου/είναι πολύ πρόχειρα τα ρούχα μου”, αλλά με ένα ευγενικό “ευχαριστώ πολύ”. Ακόμα και αν δεν το νιώθεις, θα σε αυξήσει μακροπρόθεσμα την αυτοπεποίθηση.
  5. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Σταμάτα να σκέφτεσαι “αυτή είναι πιο όμορφη/έξυπνη/επιτυχημένη/ταλαντούχα από εμένα”, αλλά σκέψου πως θα καλλιεργήσεις και θα αναπτύξεις εσύ τα δικά σου ταλέντα και τις δυνάμεις.

Go forth and blossom!!

xoxo,

Angelina