Δώσε στο σπίτι σου μια xmas μυρωδιά.

Για να ολοκληρωθεί το christmas spirit σε ένα σπίτι, πρέπει να καλυφθούν όλες οι αισθήσεις. Η όραση καλύφθηκε με το στόλισμα, η γεύση με τα γλυκά, η ακοή με τα τραγούδια και μας μένουν η όσφρηση και η αφή. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την όσφρηση. Ας δούμε λοιπόν:

Αρωματικά κεριά. Τίποτα δε σε βάζει σε χριστουγεννιάτικο Mood περισσότερο από την μυρωδιά των αρωματικών κεριών. Όχι μόνο μπαίνεις σε γιορτινό κλίμα, αλλά χαλαρώνεις κιόλας.

Ψήσε χριστουγεννιάτικα cookies. Με όλες τις ετοιμασίες, το στολισμό, τα κεριά κλπ. θα πεινάσεις. Ψήνοντας κουλουράκια όχι μόνο τσιμπολογάς, αλλά γεμίζει το σπίτι σου γιορτινές μυρωδιές.

Potpourri. Εγώ συνήθως προτιμώ τα Χριστούγεννα potpourri με πορτοκάλι και βάλσαμο γιατί η μυρωδιά με τρελαίνει. Εσύ φυσικά μπορείς να επιλέξεις ό,τι σου θυμίζει πιο πολύ γιορτές.

Άλλαξε το σαπούνι χεριών σου. Το ξέρω ότι σου φαίνεται βλακεία, αλλά άκουσε με. Η μυρωδιά ενός σπιτιού φαίνεται από το τι θα μυρίσει ένας επισκέπτης όταν έρθει. Το σαπούνι χεριών είναι ένα από αυτά. Κάνει τη διαφορά, πίστεψε με.

xoxo,

Angelina