Πως να νιώσεις το αίσθημα των εορτών !!

Η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, δυσκολευόμαστε αρκετά να μπούμε σε γιορτινή διάθεση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να το αλλάξουμε. Το να μπεις σε χριστουγεννιάτικο mood κρίνεται απαραίτητο αν αναλογιστείς ότι φέτος χρειαζόμαστε τη καλή διάθεση πιο πολύ από ποτέ. Ας δούμε λοιπόν μερικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν:

Άκου χριστουγεννιάτικη μουσική. Σε βάζει σε γιορτινή διάθεση άμεσα και για να είμαστε ρεαλιστές, ποιος δε θα ήθελε ένα σταθμό που να παίζει όλο το χρόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Πέρνα ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα των εορτών είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τα κοντινά μας πρόσωπα. Πίστεψε με, ένα βράδυ να περάσεις με τους αγαπημένους σου δίπλα στο τζάκι και έχεις ήδη αισθανθεί το πνεύμα των εορτών.

Οργάνωσε μια christmas movie night. Χριστουγεννιάτικη ταινία, ζεστή σοκολάτα και χουχούλιασμα δίπλα στο τζάκι με τη παρέα ή την οικογένεια σου, είναι σήμα κατατεθέν της έναρξης της holiday season.

Κάνε μια καλή πράξη. Δε χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο και φανταχτερό, αρκεί να νιώσεις ότι βοήθησες κάποιον που το είχε ανάγκη.

xoxo,

Angelina