Ξεκαθάρισμα ζωής!!

Καθώς η χρονιά βαίνει προς το τέλος της, ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα ζωής. Να πεις επιτέλους αντίο σε όλα αυτά που σε κράτησαν πίσω αυτή τη χρονιά και σου έκαναν πιο δύσκολη τη ζωή.

Ρούχα: Δώρισε όσα ρούχα δεν έχεις φορέσει τον τελευταίο χρόνο και τα βλέπεις να κάθονται στη ντουλάπα σου, ενώ θα μπορούσε να τα αξιοποιήσει κάποιος που τα χρειάζεται. Ίσως έχεις δεθεί συναισθηματικά μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι δε τα φόρεσες σημαίνει ότι δεν σε εμπνέουν και δεν ταιριάζουν στη παρούσα έκδοση του εαυτού σου.

Καλλυντικά: Ήρθε επιτέλους η στιγμή τα σταματήσεις να χρησιμοποιείς και να πετάξεις τα ληγμένα καλλυντικά σου, το ξέρω ότι μερικά ακόμα τα χρησιμοποιείς. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ. ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ. Μπορείς επίσης να δωρίσεις όσα δεν χρησιμοποιείς και δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις προτού λήξουν σε φίλους, συγγενείς ή κάποιο οργανισμό που τα δίνει σε άτομα που δεν μπορούν να τα αγοράσουν μόνοι τους. Φρόντισε να είναι βέβαια σε καλή κατάσταση.

Ανθρώπους: Το 2020 μας έμαθε πολλά για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Μας έκανε μέσα από τις δύσκολες περιόδους που βιώσαμε να αναθεωρήσουμε και να σκεφτούμε ποια άτομα αξίζει να είναι στη ζωή μας και νοιάζονται πραγματικά για εμάς. Βγάλε από τη ζωή σου άτομα που σου μεταφέρουν αρνητική ενέργεια και άσχημα αισθήματα, όπως και αυτούς που δε σε στηρίζουν στα όνειρα σου. Δε χρειάζεσαι τοξικές σχέσεις και drama άλλο πια.

xoxo,

Angelina