Μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε ότι το 2020 ήταν μια χρονιά που μας έφερε προκλήσεις. Μας έκανε να καταλάβουμε και να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους γύρω μας. Ο COVID-19, ο εγκλεισμός και πολλά άλλα φανέρωσαν μια πλευρά του εαυτού μας που δεν ξέραμε ότι είχαμε. Γνωρίσαμε νέα άτομα, είπαμε αντίο σε κάποια άλλα.

Για μένα προσωπικά, το 2020 όμως δεν ήταν τόσο κακό, όσο το περιγράφουν οι περισσότεροι. Κατάφερα να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο μου, περνώντας στην σχολή της 1ης μου επιλογής στις Πανελλήνιες και από το πρώτο κιόλας εξάμηνο(παρά το γεγονός ότι ήταν εξ αποστάσεως) ξεκίνησα την πρώτη μου πρακτική εργασία στο αντικείμενο που με απασχολεί. Κατάλαβα ότι από τη στιγμή που θα βάλω κάτι στόχο, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχω. Σημαντικό ρόλο όμως σε αυτό έπαιξε και το ότι είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριζαν και πίστευαν σε μένα since day 1, ακόμα και όταν εγώ η ίδια δεν πίστευα στον εαυτό μου. Όσο και να μην το παραδεχόμαστε, έχουμε ανάγκη την υποστήριξη τω άλλων όταν προσπαθούμε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Σίγουρα υπήρξαν και άσχημες στιγμές. Στιγμές που είπα αντίο σε αγαπημένα μου πρόσωπα, που έχασα “φίλους”, αλλά και αυτά με έκαναν να καταλάβω πολλά. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που είμαι ευγνώμων για αυτούς και μου έδειξαν μια άλλη πλευρά των πραγμάτων. Μέσα σε γέλια, κλάματα, πίεση και ικανοποίηση, δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το 2020 μια άσχημη χρονιά για μένα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βάλει κάποια resolutions για τη χρονιά αυτή, παρά τον έναν και μοναδικό μου στόχο που πέτυχα. Ας δούμε από εδώ και πέρα τι μας επιφυλάσσει το 2021, while kissing goodbye 2020.

xoxo,

Angelina