Η beauty line της Selena Gomez που τόσο αναμέναμε είναι επιτέλους εδώ!! Μια σειρά καλλυντικών που στοχεύει στο να αναδείξει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Ας δούμε λοιπόν από τι αποτελείται αυτή η σειρά.
Αρχικά, η σειρά εγκαινιάζεται με δυο primer, ένα σε  μορφή gel για λάμψη και ένα σε μορφή σπρέι που λειτουργεί και ως setting spray. Συνεχίζεται με 48 αποχρώσεις foundation, ακολουθώντας το παράδειγμα της fenty beauty από τη Rihanna. Το foundation είναι ελαφρύ στο δέρμα αλλά ταυτόχρονα με κάλυψη που χτίζεται. Επίσης, η σειρά περιλαμβάνει ρουζ, bronzer και highlighter σε υγρή μορφή για φυσικό και sexy αποτέλεσμα. Φυσικά δεν λείπει μια ποικιλία υγρών κραγιόν σε πολλές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα. Η σειρά ολοκληρώνεται με ένα υγρό eyeliner σε μορφή στιλό και ένα μολύβι φρυδιών για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης πινέλα και σφουγγαράκια κατάλληλα σχεδιασμένα για την εφαρμογή των προϊόντων, όπως και χαρτάκια απορρόφησης της λιπαρότητας για να αφήνουν το πρόσωπο σου ματ.

Ολόκληρη η σειρά είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και να μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της και τη σπανιότητα της.

Αυτά για σήμερα. Μη ξεχνάς να είσαι glam και τα λέμε σύντομα.

xoxo,

Angelina