Οι εξορμήσεις στις αγαπημένες μας παραλίες έχουν γίνει συχνό φαινόμενο τις τελευταίες εβδομάδες και ένας οδηγός για τα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου είναι αναγκαίος. Για να δούμε λοιπόν.

Πρώτο και κυριότερο είναι τα αντιηλιακά. Η αντιηλιακή προστασία τόσο του προσώπου όσο και του σώματος αποτελεί μείζον ζήτημα και πρέπει όλοι να φροντίζουμε να μην την παραμελούμε. Αντιηλιακά με δείκτη προστασίας( ή αλλιώς SPF) 30+ κρίνονται απαραίτητα για τα μπάνια στη θάλασσα. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις το αντιηλιακό τουλάχιστον μισή ώρα πριν εκτεθείς στον ήλιο και να το ανανεώνεις συχνά πυκνά. Αν θες να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, ρίξε στην τσάντα σου και ένα αντιηλιακό για τα μαλλιά που σίγουρα θα τα κρατήσει λαμπερά και ενυδατωμένα.

Μια αλοιφή για τα τσιμπήματα. Στη παραλία τα τσιμπήματα είτε από έντομα είτε από τσούχτρες είναι αρκετά συνήθη. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προετοιμασμένη, έχοντας μια αλοιφή στη τσάντα σου.

Ένα δροσιστικό νερό προσώπου. Το δεύτερο πιο δροσιστικό πράγμα μετά το θαλασσινό νερό είναι ένα σπρέι με ιαματικό νερό που θα σε αναζωογονήσει όταν κάνεις την ηλιοθεραπεία σου και θες να δροσιστείς χωρίς να βουτήξεις στη θάλασσα. Θα με ευγνωμονείς αργότερα για αυτό.

Τέλος, το αγαπημένο σου ενυδατικό χειλών θα κρατήσει ζουμερά και ενυδατωμένα τα χείλη σου σε κάθε στιγμή στην παραλία.
Αυτά για σήμερα. Τα λέμε την επόμενη φορά και μέχρι τότε, καλές βουτιές.

xoxo,

Angelina