Αν η καραντίνα είχε πρόσωπο…

Αγαπητές glam φίλες και φίλοι, αυτές τις μέρες που είμαστε συνεχώς στο σπίτι, από κάποια φάση και μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι άσχετα πράγματα, που δεν πίστευες ότι θα βαριόσουν τόσο πολύ σε μερικές περιπτώσεις για να τα σκεφτείς. Ένα από δικά μου λοιπόν είναι το «αν η καραντίνα και γενικά όλη αυτή η κατάσταση είχε πρόσωπο, ποιος θα ήταν». Το μυαλό μου πάει κατευθείαν σε μισητά πρόσωπα από ταινίες και σειρές που κάθε φορά που εμφανίζονταν, κάναμε όλοι την ίδια γκριμάτσα. Μετά από σκέψη λοιπόν κατέληξα σε τρία πρόσωπα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλήξω σε ένα. Πάντως σίγουρα η καραντίνα θα ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα.

Πρώτο πρόσωπο λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Emily από τα FRIENDS.
   Ως μεγαλύτερη φαν της σειράς, θέλω να εκφράσω την απέχθεια μου προς αυτό τον χαρακτήρα αυτό. Πέρα από το γεγονός ότι ήθελε συνεχώς να γίνεται το δικό της και να ελέγχει τα πάντα, αφού ανάγκασε τον Ross να μην ξαναδεί τη Rachel, του είπε ότι δεν το εμπιστεύεται αρκετά και τον παράτησε. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, τον πήρε τηλέφωνο μια νύχτα πριν το γάμο της και του είπε ότι ακόμα τον σκέφτεται. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ;;;

Δεύτερο πρόσωπο είναι ο Arturo από το La casa de papel.

Πραγματικά δεν νομίζω ότι ποτέ κάνεις συμπάθησε αυτόν τον χαρακτήρα. Όχι μόνο συμπεριφέρθηκε με αισχρό τρόπο στην Monica στην 1η σεζόν, ήταν αλαζόνας και ήθελε να μπλέκεται σε όλα. Δεν θα σχολιάσω καν τη συμπεριφορά του στις επόμενες σεζόν και ειδικά στην τελευταία με τη συνεργασία με τον Γανδία και τη σεξουαλική παρενόχληση στις κοπέλες. Nobody’s choice ο Αρτούρο.

Τρίτο και τελευταίο πρόσωπο είναι ο Δρακουμέλ από τα στρουμφάκια.

Πρώτου γελάσεις και πεις «νταξει δεν μπορώ να θυμώσω σε ένα παιδικό», σκέψου τις εικόνες και τις αντιλήψεις που εμφυτεύει στα παιδικά μυαλό. Πονηρός, ήθελε να εξοντώσει τα στρουμφάκια και εντέλει παρέμεινε κακός. Μηδενικό plot twist για ένα happy ending.
Πες μου λοιπόν εσυ ποιος θεωρείς ότι θα ήταν το πιο αντιπροσωπευτικό πρόσωπο για την καραντίνα. Αυτά για σήμερα. Τα λέμε στο επόμενο καραντινοποστ. Μένουμε glam, μένουμε σπίτι.

xoxo,

Angelina