Τα struggles μπορούν να προέλθουν από παντού. Όταν όμως πρόκειται για μακιγιάζ, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εκνευριστικά. Μικρές απροσεξίες που χτυπούν στα νεύρα σου εύκολα. Για να ταυτιστούμε λοιπόν.

Mascara στο βλέφαρο.

Νομίζω ότι πολλές κοπέλες θα συμφωνήσουν μαζί σου ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο εκνευριστικό από το να έχεις χαραμίσει 45 λεπτά για να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο πίνακα στα μάτια σου και τη στιγμή που βάζεις μάσκαρα, βάφεις καταλάθως το eye look. Σπασμένα νεύρα στο έπακρο.

Καταλάθως overline.

Παρόλο που ίσως να μην έχεις την πρόθεση να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών, καταλάθως τα αποκτάς. Σε κουνάει κάποιος ή σου ξεφεύγει από μόνη σου. Και το χειρότερο ,όταν είσαι έτοιμη να φύγεις και έχεις ήδη αργήσεις με μηδενικό χρόνο μα το διορθώσεις.

Thicker brows.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τρελαίνομαι να σπαταλώ πολύ χρόνο φτιάχνοντας τα φρύδια μου. Καμιά φορά όμως βάφοντας τα φρύδια μου, ξεχνιέμαι και μου βγαίνουν πιο παχιά. Ουφ. Αναστενάζω και κρατώ τα νεύρα μου ήρεμα (όσο μπορώ).

Άνισες γραμμές eyeliner.

Οταν έχεις ξοδέψει αρκετή ώρα για το eye look σου και όταν το τελειοποιείς, βάζοντας eyeliner και στο τέλος συνειδητοποιείς ότι το φτερό στο ένα μάτι είναι πιο ψηλά ή είναι πιο παχύ από το άλλο. Βαθύς αναστεναγμός και ουρλιαχτά ακούγονται. Αναρωτιέσαι «τώρα τι να κάνω;; Να το ξανακάνω από την αρχή;; Καλά άστο για μια άλλη φορά.»

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις να είσαι πάντα glam και τα λέμε την επόμενη φορά.

xoxo,

Angelina