Τα Golden Globes μας χαρίζουν κάθε χρόνο μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις και αναδεικνύουν τις μόδες της νέας χρονιάς. Οι καλεσμένοι και καλεσμένες προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτό το γεγονός και οι ραπτομηχανές των οίκων μόδας παίρνουν φωτιά. Οι hairstylists όμως έχουν επίσης πολύ δουλειά, αφού γυναίκες και άνδρες θέλουν να είναι καλοχτενισμένοι και εντυπωσιακοί σε αυτή την απαστράπτουσα εμφάνιση. Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα hairstyles των φετινών Golden Globes:

Jennifer Lopez

Το icon JLo άφησε εποχή για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της. Παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πιο κακοντυμένες της βραδιάς, το χτένισμα της αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας χρονιάς και έκανε σίγουρα μεγάλη εντύπωση.

Jennifer Aniston

Οι Jennifers τράβηξαν τις κάμερες πάνω τους στο φετινό event. Η πολυαγαπημένη Rachel από τα FRIENDS προτίμησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, κάνοντας ένα «απλό επαγγελματικό» ίσιωμα στα μαλλιά της. Δεν χρειάζεται άλλωστε κάτι παραπάνω για να αναδείξει την ομορφιά της.

Priyanka Chopra

Η πανέμορφη Priyanka έχει αυτή την φυσική ινδική ομορφιά, που οτιδήποτε και να κάνει, αναδεικνύεται. Επιθυμώντας λοιπόν να τραβήξει την προσοχή το υπέροχο μωβ φόρεμα της, προτίμησε απαλές αλλά καλοφτιαγμένες και γραμμικές μπούκλες στα μαλλιά της. Η σύζυγος του Nick Jonas έλαμψε για άλλη μια φορά.

Taylor Swift

Το stylish αυτό κορίτσι ξέρει πως να κάνει έναν απλό messy bun , υπερβολικά σικ και επίσημο. Δεν προτίμησε ούτε περίτεχνα χτενίσματα που σε μπερδεύουν και μόνο στην όψη, αλλά έναν απλό αγαπητό messy κότσο και έτσι απλά τράβηξε όλους τους φακούς πάνω της.

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις τη glam δόση σου και τα λέμε την επόμενη φορά.

xoxo,

Angelina