Το 2020 έχει ξεκινήσει δυναμικά και εγω τρέχω να σε ενημερώσω για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στα βερνίκια νυχιών. Εννοείται πως πάντα θα είναι στη μόδα το γαλλικό μανικιούρ, το καρό, τα διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι. Αυτά όμως είναι τα χρώματα που θα δούμε περισσότερο φέτος στα beauty magazines και τα beauty blogs:

Κίτρινο

Μπανανί, καναρινί, λεμονί. Πολύ όμοια αλλά και πολύ διαφορετικά. Όλα τους ξεχωριστά και μοδάτα αυτή τη χρονιά, έτοιμα να πρωταγωνιστήσουν στα fashion shows.

Πράσινο κυπαρισσί

Ένα πράσινο κυπαρισσί χρώμα, σίγουρα δεν αποτελεί μια συνηθισμένη επιλογή βερνικιού νυχιών. Βαθύ και ήρεμο χωρίς πολύ θόρυβο. Προσδίδει στο στυλ σου έναν αέρα κομψότητας και λιτότητας.

Γαλαζιο

Γαλαζιο του ουρανού στα νύχια σου. Ίσως να φαντάζει σε πολλές γυναίκες μια καθαρά καλοκαιρινή επιλογή. Το καλοκαιράκι όμως είναι μακριά ακόμα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το αναμένουμε, φέρνοντας μια ιδέα αυτού με το γαλάζιο στα νύχια.

Λευκό με ασημί

Λευκό. Πάντα στη μόδα. Το ασημί δίνει αυτή τη λάμψη που αναζητούμε ορισμένες μέρες για να μας κινητοποιήσει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αποκτήσουμε την glam ζωή που επιθυμούμε. Επίσης, ταιριάζει τέλεια σε ασημένια κοσμήματα, ιδιαίτερα με ασημένια δαχτυλίδια.

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις το glam στην ζωή σου και τα λέμε την επόμενη φορά.

xoxo,

Angelina