Το θέμα «τρίχες» απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Ψάχνουν παντού την μέθοδο αφαίρεσης της τριχοφυΐας που θα ταιριάξει στο δέρμα τους και θα είναι ιδανική και αποτελεσματική για αυτές. Κερί, ξύρισμα, κρέμες, λέιζερ. Τρόποι πολλοί και το δίλημμα μεγάλο. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με έναν από τους τους τρόπους που είναι η αποτρίχωση με λέιζερ.

Σαν ένας άνθρωπος που ξεκίνησα με αποτρίχωση με κερί, μετά το γύρισα στο ξύρισμα και τώρα κατέληξα να κάνω λέιζερ, μπορώ να σου πω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Σκέψου ότι απαλλάσσεσαι από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που τόσο σε βασανίζει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Φυσικά, γνωρίζω ότι είναι μια ιδιαίτερα δαπανηρή διαδικασία και δεν επωφελεί το πορτοφόλι σου αλλά αξίζει πραγματικά. Θα σου κοστίσει και θα πάρει λίγο παραπάνω καιρό για να απαλλαγείς από την τριχοφυΐα αλλά στο τέλος δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα. Δέρμα απαλό σαν ροδάκινο.

Βέβαια, ίσως σε μερικές γυναίκες να μην τους αρέσει και να πιστέψουν ότι δεν ταιριάζει στο δέρμα τους. Δεν είναι κακό να μην τους ταιριάζει το λέιζερ. Ο καθένας όπως βολεύεται καλύτερα. Ίσως να είναι λίγο πιο επώδυνο αλλά θα σε δικαιώσει στο τέλος.

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχνάς τη glam δόση ημέρας σου και τα λέμε την επόμενη φορά.

xoxo,

Angelina