Τι είναι πραγματικά τα Χριστούγεννα ;;

Τα Χριστούγεννα είναι πολλά πράγματα. Φυσικά ως ένα beauty blog πρέπει να σου πω ότι είναι η εποχή για χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ ,extreme γιορτινά looks κλπ. Είναι πολύ ωραία όλα αυτά ,αλλά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο glittery eye looks και λαμπερά φορέματα.

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος για να πεις στους αγαπημένους σου ότι τους αγαπάς, ακόμα και αν δεν τους το λες κάθε μέρα, πες τους το τώρα. Κάνε τους να χαμογελάσουν. Μοίρασε αγάπη και χαρά. Είναι η εποχή για να περάσεις χρόνο με την οικογένεια σου και δεν εννοώ απαραίτητα τους γονείς ή τα αδέρφια σου. Τους ανθρώπους που νιώθεις οικογένεια σου. Είτε αυτοί είναι η πραγματική σου οικογένεια είτε οι φίλοι σου.

Κάνε μια καλή πράξη. Υπάρχουν χιλιάδες παιδάκια που δεν έχουν κανένα να τους δώσει ένα δώρο. Γίνε ο Άι Βασίλης τους και δώρισε σε αυτά ό,τι εσύ μπορείς.

Είναι η περίοδος να συγχωρέσεις όσους σε στεναχώρησαν ή σε πλήγωσαν και να ζητήσεις συγγνώμη σε όσους πλήγωσες. Έτσι θα ξεκινήσεις τη νέα χρονιά ήρεμη και απαλλαγμένη από τις «αμαρτίες» σου.

Ένα τελευταίο πράγμα. Με τη νέα χρονιά προσπάθησε να γίνεις η καλύτερη πλευρά του εαυτού σου.

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις το advent calendar σου και τα λέμε αύριο.

xoxo,

Angelina