Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα!!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή για να δοκιμάσεις μερικά σικ γιορτινά χτενίσματα. Δεν είπαμε να χτενιστείς και χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά να αναξείδεις το γιορτινό σου πνεύμα. Αυτά λοιπόν είναι τρία γιορτινά χτενίσματα για να πειραματιστείς φέτος τις γιορτές:

  • Κότσος σινιόν.

Χαμηλός, σικ και καλοφτιαγμένος κότσος που προσδίδει σε κάθε γυναίκα έναν αέρα αρχοντιάς και κύρους. Δεν είναι τυχαίο που τον προτιμουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι ταιριάζει τέλεια με εντυπωσιακά outfits και σκουλαρίκια.

  • Ίσια μαλλιά.

Απλά, λιτά και απέριτα ίσια μαλλιά. Αποπνέουν το γιορτινό πνεύμα από μόνα τους και μεταμορφώνουν το look σου. Μια από τις πιο σικάτες επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις.

  • Χαμηλή κοτσίδα με αξεσουάρ.

Η μόδα των hair accessories βρίσκεται στο απόγειο της και όλα τα in κορίτσια την τιμούν πέραν του δέοντος. Ρίξε μια ματιά στο instagram ή στα fashion περιοδικά και θα τα αντικρίσεις παντού. Κοκκαλάκια, λαστιχάκια, τσιμπιδάκια με πέρλες, στρας ή διαμαντάκια κάνουν θραύση παντού.

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις να ανοίξεις το advent calendar σου και τα λέμε αύριο.

xoxo,

Angelina