Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Ένα ακόμη αγαπημένο μου πράγμα τα Χριστούγεννα είναι να λιώνω στον καναπέ, βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες. Σε βάζουν τελείως σε γιορτινή διάθεση και όλοι λατρεύουν να βλέπουν ταινίες. Αυτές λοιπόν είναι οι all time favorite χριστουγεννιάτικες ταινίες:

  • Home alone.

Νταξει. Ξεκάθαρα η πιο γνωστή και αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την έχει δει έστω και μια φορά. Μερικοί ίσως πάνω από 30( ονόματα δεν λέμε ). Κουβέρτα, ζεστη σοκολάτα και home alone και έχεις εξασφαλίσει στον εαυτό σου ένα Xmas party.

  • Το πολικό εξπρές.

Μπορεί να είναι παιδικό αλλά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από ενήλικες. Παρουσιάζει την μαγεία των Χριστουγέννων και δίνει σε όλους μας το happy ending που επιθυμούμε. Εξίσου πολυλατρεμενη και πασίγνωστη ταινία.

  • Love actually.

Η αγαπημένη ταινία μου. Για μένα, η καλύτερη ταινία όλων των εποχών. Εντάξει, ίσως να υπερβάλω λιγάκι εξαιτίας της αγάπης μου για αυτή. Αλλά πραγματικά συνδυάζει μαγευτικά την αγάπη και τα Χριστούγεννα και μας προσφέρει 2 ώρες και 16 λεπτά ευτυχίας. Ναι, καλά κατάλαβες. Ξέρω ακριβώς την διάρκεια της γιατί την έχω δει άπειρες φορές. Τι;; Δεν την έχεις δει;; Τρέξε.

  • The knight before Christmas.

Καινούρια ταινία που πραταγωνιστουν οι Vanessa Hudgens και Josh Whitehouse. Ένας γοητευτικός ιππότης κάνει ένα αναπάντεχο ταξίδι στο χρόνο όπου γνωρίζει την Vanessa και ξετυλίγεται μια ιστορία αγάπης. Δεν σου λέω το τέλος για να την δεις. Έρωτας, Χριστούγεννα και Josh Whitehouse. Δεν θέλω κάτι άλλο.

  • The princess switch.

Η Vanessa Hudgens είναι το σήμα κατατεθέν των χριστουγεννιάτικων ταινιών. Δίνει ρεσιτάλ και σε αυτής. Αγαπημένη κλασική rom com αλλά με ένα μικρό twist. Μια πριγκίπισσα και μια απλή ζαχαροπλάστης που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αλλάζουν ζωές. Θα πετύχει ;; Πρέπει να την δεις για να μάθεις.

Fun fact: Τη στιγμή που έγραφα αυτό το άρθρο, άνοιξα την τηλεόραση και είχε το home alone. Σύμπτωση ή όχι;;

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις το advent calendar σου και τα λέμε αύριο.

xoxo,

Angelina