Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της και φέτος τελειώνει και μια δεκαετία. 2019 μας έφερες πολλές προκλήσεις. Πολλά ups and downs. Στιγμές που έκλαιγα από τη χαρά μου και άλλες φορές που δεν άντεχα την πίεση και το άγχος και ξεσπούσα σε κλάματα. Μια χρονιά όμως που πραγματοποίησα ένα όνειρο μου. Έφτιαξα το δικό μου blog και μίλησα για τη μεγάλη μου αγάπη, την ομορφιά. Μπορεί η παρέα μας να μην είναι μεγάλη, αλλά μου φτιάχνει τη διάθεση να σου μεταλαμπαδεύω τις μερικές γνώσεις μου για τον beauty κόσμο.
Έμαθα πολλά αυτή τη χρονιά. Πως να προσπαθώ να λύνω κάτι που με ενοχλεί, πόσο αναγκαίο είναι να ξεβάφεσαι ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, πόσο απαραίτητο είναι το αντηλιακό κλπ.
Αύριο η glam life οικογένεια κλείνει ένα χρόνο και πραγματικά δεν κατάλαβα πότε πέρασε. Μιας και είμαστε μια ανάσα από το 2020 που προβλέπεται να είναι μια πολύ αγχωτική χρονιά, θέλω να σε συμβουλεύσω κάτι. Προσπάθησε το 2020 να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο σου. Κάνε το ταξίδι των ονείρων σου. Ασχολήσου με κάτι που αγαπάς. Κυρίως όμως αγάπησε τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.

Αυτά λοιπόν. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση και πολύ λάμψη γιατί το 2020 σε περιμένει στη γωνία.

xoxo,

Angelina