Ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο αξεσουάρ που αναβαθμίζει το look σου. Όσοι λένε ότι τα έντονα χρώματα και κραγιόν ταιριάζουν μόνο σε επίσημες εξόδους και μπουζούκια, τότε δεν ανήκουν στην πάρεα μας. Φυσικά και είναι στην επιλογή του καθενός το τι και πως θα το φορέσει είτε αυτό έχει να κάνει με ρούχα είτε με μακιγιάζ, αλλά εμείς είμαστε εδώ για τα extra και glamorous looks. Και τι ταιριάζει καλύτερα από ένα κόκκινο κραγιόν στην glamorous ζωή σου;  Αυτοί οι τρείς λόγοι θα σε κάνουν να φορέσεις τώρα το αγαπημένο σου κοκκινό κραγιόν:

  • Christmas countdown.

Ναι ναι, το ξέρω. Είναι μόνο Νοέμβρης, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς  να μπεις από τώρα σε χριστουγεννιάτκο κλίμα και όπως είναι γνωστό, το κόκκινο είναι το απόλυτο xmas χρώμα. Σέταρε το με τη χριστουγεννιάτικη κούπα σου, την οποία ENNOEITAI πως δεν έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή (i absolutely do).

  • Απογειώνει το στύλ κάθε σου look.

Πάει το στύλ σου σε άλλο επίπεδο. Δίνει αυτή τη stylish λεπτομέρεια. Είναι σαν εκείνες τις στιγμές που βλέπεις μια πάρα πολύ στυλάτη κοπέλα στο δρόμο ή ακόμα και στο μετρό και αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει τόσο στυλάτη. Ναι μεν είναι το outfit της, αλλά αν το παρατηρήσεις, σχεδόν πάντα φοράει κόκκινο κραγιόν. Τυχαίο;; Μάλλον όχι.

  • Τονώνει την αυτοπεποίθηση σου.

Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη, αλλά όταν φοράω κόκκινο κραγιόν, νιώθω αυτόματα πολύ πιο δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το απόλυτο girlboss. Όταν σκέφτεσαι μια δυναμική γυναίκα, δεν την συνδέεις αυτόματα με κόκκινο κραγιόν;; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο (από εμένα, την beauty επιστήμονα της καρδίας σας) ότι ένα κόκκινο κραγιόν τονώνει τη διάθεση σου και σε κάνει πολύ πιο confident.

xoxo,

Angelina