Οι αφέλειες είναι το απόλυτο θηλυκό και σέξυ κούρεμα, που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Για αυτό και υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ αφελειών. Πυκνές, αραιές, πλαϊνές, μακριές ή ακόμα και κοντές. Έτσι, μην φοβηθείς να το τολμήσεις και να γίνεις η πιο σέξυ πλευρά του εαυτού σου.

Πυκνές και μακριές αφέλειες.

Το fashion και beauty idol Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει προκαλέσει χαμό στο instagram με το απίστευτο κούρεμα της, που αναδεικνύει ιδανικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το ίδιο κούρεμα υιοθετεί και η Sophiet, καθώς και η Zendaya με ένα κοντό αγορέ κούρεμα.

Κοντές αφέλειες.

Τόσο η Katy Perry όσο και η Kelly Rowland υιοθετούν αυτό το στυλ. Παρόλο που η Katy Perry συνδυάζει τις αφέλειες με κοντό μαλλί, δεν παύει να αποτελεί ένα από τα πιο μοδάτα κουρέματα. Είναι πολύ τολμηρό αλλά άμα μπορείς να το υποστήριξεις, τότε rock it.

Πλαϊνές αφέλειες.

Η πιο cute και ρομαντική έκδοση των αφελειών. Μπορεί να θυμίζει κούρεμα γυμνασίου ή προσπάθεια να μακρύνεις τις αφέλειες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο stylish από ό,τι όλοι φανταζόμαστε. Ιδανικές για κάθε μήκος μαλλιών και κάθε χρώμα. Παραδειγματίσου από την Emma Stone και την Lena Heady και αποθέωσε σε ένα τέτοιο look.

xoxo,

Angelina