Υπάρχουν εκείνες οι φορές που είσαι στο αγαπημένο σου nail salon και δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου. Σε αυτές τις περιστάσεις συνήθως επιλέγεις κάτι safe και δοκιμασμένο. Λευκά, μαύρα, κόκκινα ή nude. Όταν όμως πρόκειται να κάνεις μια πολύ extra και λαμπερή εμφάνιση, θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ξεχωριστό για να είσαι απαστράπτουσα. Άμα αυτή είναι η περίπτωση σου, βρήκες το κατάλληλο άρθρο. Σου έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά nail creations για να κάνεις εντύπωση στην επίσημη έξοδο σου.

Neon Glitter

Μερικοί θεωρούν ότι το να συνδυάσεις δύο λαμπερά trends, ειδικά στα νύχια, είναι γελοίο. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι ιδιοφυές. Αν το καλοσκεφτείς, για όλους εμά τους extra ανθρώπους, που θέλουμε να ζήσουμε μια glam life (κατάλαβες τον συνηρμό μου;;), ένα φανταχτερό trend δενείμαι αρκετό. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;; Βάζουμε δύο φανταχτερά trends για να επαναλφέρουμε την λάμψη στη ζωή μας.

Black Glitter

Αν ένα μαύρο μανικιούρ είναι σικ και εντυπωσιακό, τότε σκέψου πόσο εντυπωσιακότερο θα είναι ένα μαύρο γκλιτεράτο μανικιούρ. Σαν να έχεις τον έναστρο ουρανό στα νύχια σου. Ποιός δεν θα τραβούσε όλα τα βλέμματα με ένα τόσο εξέχον μανικιούρ;;

Galactic Glitter

Όλος ο γαλαξίας στα πόδια σου. Για την ακρίβεια, στα νύχια σου. Ένα πραγματικό έργο τέχνης, που θα ζήλευε ο ίδιος ο Πικάσο. Ασυνήθιστο, πρωτότυπο και πάνω από όλα στυλάτο.

xoxo,

Angelina