Η back to school season έχει φτάσει για τα καλά και μια εύκολη και γρήγορη πρωινή ρουτίνα μακιγιάζ είναι απαραίτητη. Κάθε κοπέλα είτε πάει στο σχολείο είτε στη δουλειά της, θέλει να δείχνει όμορφη και περιποιημένη. Προφανώς και δεν χρειάζεται να βαφτείς για να είσαι όμορφη, καθώς η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου, αλλά για σένα που θες να βαφτείς λιγάκι το πρωί, i got you.

Ένα πρωινό και φρέσκο μακιγιάζ έχει ως βάση του, την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή μιας bb cream, με ελαφρύ αποτέλεσμα ή ένα αντηλιακό με χρώμα, το οποίο και προστατεύει το δέρμα σου από την ηλιακή ακτινοβολία και σου προσφέρει μια απαλή κάλυψη.

Έπειτα, ρόδισε τα μάγουλα και τα ζυγωματικά σου με λίγο ρουζ, το οποίο θα επαναφέρει το χρώμα και τη ζωντάνια στο πρόσωπο σου, που η βάση κάλυψε.

Μην ξεχάσεις να σχηματίσεις τα φρύδια σου, καθώς αποτελούν την κορνίζα του προσώπου και ένα ζευγφάρι καλοσχηματισμένα φρύδια, παραβλέπουν το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησες σκιά ματιών. Ολοκλήρωσε το eye look σου με λίγη mascara για να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου.

Ένα lip balm με χρώμα θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου τέλεια, προσδίδοντας την τελική πινελιά στο δημιούργημα σου.

xoxo,

Angelina