Οι κοντομαλλούσες φίλες μας συχνά προβληματίζονται όταν πρόκειται να κάνουν μπούκλες τα μαλλιά τους. Δεν μπορούν να αποκτήσουν εύκολα heatless μπούκλες, καθώς τα μαλλιά τους είναι κοντά για να γίνουν πλεξούδες. Σε αυτή την περίπτωση καταφεύγουν είτε στην ισιωτική είτε στο μπουκλωτήρι, τη λεγόμενη μασιά. Οι beauty experts αναφέρουν ότι στις κοπέλες με κοντά μαλλιά ταιριάζουν περισσότερο οι απαλές  μπούκλες, τα γνωστά beach waves, παρά οι στημμένες γεμάτες μπούκλες. Ποιός είναι όμως ο τρόπος να πετύχεις εύκολα αυτό το αποτέλεσμα;;

Η μασιά σου κάνει τη ζωή εύκολη, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις μια τούφα από τα μαλλιά σου γύρω από αυτή και είσαι έτοιμη. Πρόσεξε να μην την τυλίξεις πολλές φορές γιατί θα καταλήξεις με άγριες και υπερβολικά στυλιζαρισμένες μπούκλες, που είναι εντελώς out of fashion.

Η ισιωτική ίσως να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο, όμως κατά την άποψη μου και παρόλο που δεν είμαι beauty expert, σου δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Πάρε μια τούφα από τα μαλλιά σου ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή και κάνε την ίδια κίνηση που κάνερις όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου, με τη διαφορά ότι όταν φτάσεις στη μέση της τούφας, στρίψε την ισιωτική κατά 180° και απελευθέρωσε τα μαλλιά λίγο πριν φτάσεις στην άκρη. Επανάλαβε το ίδιο σε μερικές ακόμη τούφες και είσαι πανέτοιμη.

Και στις δύο περιπτώσεις, ψέκασε τα μαλλιά με λίγη λακ στο τέλος για να διαρκέσει το αποτέλεσμα.

xoxo,

Angelina