Τηρώ τις υποσχέσεις μου και επέστρεψα με το δεύτερο μέρος των beauty-μυστικών του Sir John. Για να αποκτήσεις τον αέρα που αποπνέουν τα μακιγιάζ της Queen B, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω tips.

Ξέχνα το eye primer.

Για όσες και όσους ταλαιπωρούνται από λιπαρά βλέφαρα, αυτό αποτελεί τραγικό λάθος. Ο Sir John προτιμά να αποφεύγει την εφαρμογή eye primer και τείνει προς την εφαρμογή ελάχιστου concealer στα βλέφαρα.

Έχεις και κάτω βλέφαρο.

Μπορεί όλη η προσοχή του eye look να βρίσκεται στο άνω βλέφαρο, αλλά η αλήθεια είναι πως το κάτω βλέφαρο είναι εξίσου σημαντικό. Έτσι μην ξεχνάς να εφαρμόζεις ένα συνδυασμό από τις σκιές που έβαλες στο άνω βλέφαρο και στο κάτω για ένα ισορροπημένο eye look.

Μην καθαρίζεις τα φρύδια σου με concealer.

O Sir John είναι θερμός υποστηρικτής των έντονων φρυδιών, καθώς αντιπροσωπεύουν την άγρια γυναικεία ομορφιά. Ένα επιβλητικό έντονο φρύδι χαρίζει στο look σου αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Πως να μην λερωθείς κατα την εφαρμογή της mascara ;;;

Αιώνιο ερώτημα και ιδού η τόσο απλή απάντηση. Τοποθέτησε το δάχτυλο σου πίσω από τις βλεφαρίδες όταν εφαρμόζεις την αγαπημένη σου mascara και είσαι ασφαλής.

Highlight your life.

Η ιδανική ποσότητα λάμψης, σύμφωνα με τον Sir John, είναι το κλειδί για τέλεια μάγουλα. Εφάρμοσε το highlighter σου μέχρι μια κάθετη νοητή γραμμή από την κόρη του ματιού σου. Φαντάσου δηλαδή ότι υπάρχει μια κάθετη γραμμή από την κόρη του ματιού σου μέχρι τα μάγουλα σου και εφάρμοσε μέχρι εκεί το highlighter σου.

Φυσική φωτεινότητα κάτω από τα μάτια.

Αν το καλοκαίρι που μαυρίζεις, θες αυτή τη λίγη παραπάνω φωτεινότητα κάτω από τα μάτια, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σε εκείνη την περιοχή ένα αντηλιακό με υψηλότερο δείκτη προστασίας από το υπόλοιπο πρόσωπο.

Ενυδατωμένα χείλη στη στιγμή.

Μια πρακτική λύση για να έχεις ενυδατωμένα χείλη είναι να εφαρμόσεις λίγη κρέμα ματιών. Κάνει την ίδια δουλειά με ένα lip balm.

Τελευταίο και καλύτερο.

Το μυστικό του Sir John για σταθερά φρύδια είναι η κόλλα Pritt. Ναι, καλά κατάλαβες. Κόλλα στικ για τα φρύδια. Ο ίδιος εφαρμόζει πρώτα την κόλλα, μετά βάφει τα φρύδια και μένουν εκεί όλη μέρα. Μην ανησυχείς.Δεν θα μείνεις άφρυδη με το ντεμακιγιάζ, καθώς η συγκεκριμένη φεύγει με νερό.

Λάμψε σαν την βασίλισσα της ποπ ακολουθώντας τα μυστικά του έμπιστου makeup artist της.

xoxo,

Angelina