Η συλλογή της Urban Decay Game of thrones έσπασε τα ταμεία, καθώς κατάφερε να εξαντλήσει όλα τα αποθέματα μέσα σε λίγο μόνο καιρό κυκλοφορίας. Οι fans της επιτυχημένης σειράς έτρεξαν να αγοράσουν πρώτοι την exclusive αυτή συλλογή και ιδού το αποτέλεσμα. Η συλλογή που αναμένεται να επανακυκλοφορήσει απαρτίζεται από τα εξής:

Game of thrones Eyeshadow Palette

Μια παλέτα σκιών, η οποία σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πρωτοποριακή, δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη συλλογή. Περιέχει 20 σκιές, περσσότερες shimmer παρά ματ και τα ονόματα τους είναι εμπνευσμένα από την σειρά. Η συσκευασία κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση, αφού περιέχει ένα 3D σκίτσο από την σειρά.

Mother of dragons Highlight Palette

Η παρούσα παλέτα περιέχει τρεις αποχρώσεις highlight, με τις οποίες όλοι οι καταναλωτές βρίσκουν την ιδανική απόχρωση. Από πιο ισχνή μέχρι ικανή να στείλει σήματα στο πλανήτη Άρη απόδωση της παλέτας, ικανοποιεί όλα τα γούστα.

24/7 Glide-On Eye Pencil

Μολύβια ματιών σε 4 ιδιαίτερες αποχρώσεις συμπληρώνουν τη συλλογή. Όλα τα μολύβια έχουν έναν ιριδίζοντα χρωματισμό που δημιοργεί ένα εφέ λάμψης, όταν εφαρμόσεις το προϊόν.

Vice Lipstick

Προφανώς και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συλλογή τα κραγιον. 4 σούπερ wearable αποχρώσεις, που ταιριάζουν και κολακεύουν τους πάντες, είναι η ιδανική συνέχεια μιας τόσο πετυχημένης συλλογής.

Dracarys Lip and Cheek Stain

Ένα καινοτόμο προϊόν που σιγουρα δεν θα βρείς πολύ συχνά στην αγορά είναι το συγκεκριμένο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα multitasking που μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο στο χείλη όσο και στα μάγουλα. Σταγόνες που λειτουργούν εξίσου τέλεια σαν κραγιόν και ρουζ.

Jon Snow Large Eyeshadow Brush

Ο Jon Snow αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία αυτού του πινέλου, καθώς θεωρήθηκε ότι τον αντιπροσωπεύει κατάλληλα. Τέλειο για blending και για packing των σκιών.

Arya Stark Needles

Το πινέλο για όλες τις δουλειές. Μακρύ, φλάτ αλλά ταυτόχρονα τέλειο και για Blending.

Αυτά τα προϊόντα συντελούν την πολυφημισμένη συλλογή. Εσύ θα την δοκιμάσεις ή όχι;;

xoxo,

Angelina