Η NYX έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood, γεγονός που μαρτυρούν και αυτές οι παλέτες. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και από ότι φαίνεται αυτός θα είναι ο φετινός καλοκαιρινός μου έρωτας.

Η συλλογή OFF TROPIC απαρτίζεται από αυτές τις δύο παλέτες. Τα ονόματα τους από μόνα τους θυμίζουν καλοκαίρι και έξαλλες διαθέσεις.

Η πρώτη παλέτα λέγεται HASTA LA VISTA και έχει όλα τα neon καλοκαιρινά χρώματα. Μωβ, ροζ, κίτρινο, μπλέ και πολλά άλλα χρώματα της παλέτας θα σε μεταφέρουν σε μια παραδεισένια τροπική παραλία. Με τις 10 σκιές της παλέτας, 8 ματ και 2 shimmer, θα φέρεις σίγουρα το καλοκαίρι στα μάτια σου.

Η δεύτερη παλέτα ονομάζεται SHIFTING SAND και είναι εξίσου καλοκαιρινή με την πρώτη. Αυτή περιέχει χρώματα για πιο safe looks ,όπως καφέ, κοραλί και κόκκινο χωρίς βέβαια να λείπουν τα έντονα shimmer σε πράσινες και χρυσές αποχρώσεις. Όπως και η προηγούμενη έχει τον ίδιο αριθμό σκιών με αντίστοιχη αναλογία σε ματ και shimmer.

Προμηθεύσου την παλέτα σου από τα καταστήματα NYX ή από κάποιο online eshop. Μην αργείς γιατί το καλοκαίρι είναι ήδη στη γωνία.

xoxo,

Angelina