Τα υπέρλαμπρα makeup looks της Queen B είναι δημιουργήματα του φημισμένου makeup artist, Sir John. Ο ίδιος μοιράστηκε τα μυστικά του για ένα άψογο μακιγιάζ σε ένα masterclass της Loreal πριν από  μερικούς μήνες. Άνοιξε τις σημειώσεις του κινητού σου και ξεκίνα.

Εφάρμοσε το foundation σου ενώ η ενυδατική σου δεν έχει απορροφηθεί ακόμα πλήρως. Με αυτόν τον τρόπο όταν στεγνώσει η ενυδατική σου και εσύ θα έχεις ήδη βάλει τη βάση σου, το αποτέλεσμα θα κλειδωθεί, προσδίδοντας διάρκεια.

Αφαίρεσε το περιττό foundation από τις λεπτές γραμμές. Συχνά τα προϊόντα βάσης κάθονται περίεργα γύρω από τις λεπτές γραμμές. Έτσι, ανακάτεψε καλά το προϊόν σε εκείνα τα σημεία για να αποφύγεις ένα stricky αποτέλεσμα.

Προτίμησε να βάλεις τρεις κουκίδες κάτω από τα μάτια για concealer και όχι τρίγωνο, διότι έτσι πετυχαίνεις πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Άπλωσε το concealer με τα δάχτυλα σου ταμποναριστά για πιο natural look.

Απόφυγε να σετάρεις την περιοχή κάτω από τα μάτια με pressed πούδρα, καθώς η σύσταση της είναι βαριά για την συγκεκριμένη περιοχή. Απεναντίας, προτίμησε μια πούδρα ελεύθερης μορφής.

Είτε πρόκειται για ρουζ, μπρονζερ, σκιές ή οτιδήποτε άλλο, χρησιμοποίησε πρώτα κρεμώδη προϊόντα και μετά σέταρε τα με τα αντίστοιχα πουδρένια.

Αν κάνεις λάθη στο contouring, διόρθωσε τα με το beauty blender σου για ευκολία.

Αυτά για σήμερα. Όμως stay tuned γιατί έρχεται δεύτερο μέρος με τα υπόλοιπα μυστικά του  Sir John.

xoxo,

Angelina