Είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθη στο μακιγιάζ, ειδικά αν δεν είσαι beauty expert. Αυτά τα λάθη μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και εν τέλει να καταστρέψουν ένα μακιγιάζ με υψηλές προδιαγραφές. Για να δούμε μερικά από αυτά :

Χρήση κρεμώδων ή υγρών προϊόντων αφού έχεις βάλει πούδρα.

Η πούδρα αφήνει ένα συγκεκριμένο φινίρισμα στο πρόσωπο και το να βάλεις, για παράδειγμα ένα κρεμώδες bronzer από πάνω μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Δημιουργεί μια περίεργη υφή στο πρόσωπο και κάνει το αποτέλεσμα πολύ stricky.

Παράλειψη εφαρμογής μολυβιού χειλιών.

Μοιραίο λάθος. Το lip liner είναι ο οδηγός στον οποίο θα βασιστείς για την εφαρμογή του κραγιόν σου. Tip : Χρησιμοποίησε ένα πιο σκούρο lip liner από την απόχρωση του κραγιόν για να δώσει στα χείλη όγκο και διάσταση.

Παράλειψη χρήσης primer.

Ένα primer θα κάνει το μακιγιάζ σου να διαρκέσει όλη μέρα και ανάλογα το είδος του μπορεί να προσφέρει λάμψη, κάλυψη πόρων, ματ αποτέλεσμα κλπ. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ιεροτελεστία του μακιγιάζ.

Δεν περιποιήσαι τα φρύδια σου.

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένα φρύδια κάνει σίγουρα τη διαφορά. Για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα αντίστοιχα άρθρα που θα βρεις σε αυτή την κατηγορία.

Απέφυγε αυτά τα λάθη και δεν θα βγεις χαμένη.

xoxo,

Angelina