Τι να διαλέξω;; Υπάρχουν οι fan των πινέλων, οι fan των beauty blender και οι αναποφάσιστοι. Προφανώς εννοούμε για εφαρμογή προϊόντων προσώπου, καθώς δεν υπάρχουν σφουγγαράκια για τα μάτια… ακόμα. Το καθένα έχει τα καλά και τα κακά του.

Τα πινέλα είναι ο σύμμαχος σου όταν βιάζεσαι. Σε βοηθούν να απλώσεις γρήγορα τα προϊόντα τόσο υγρά όσο και πουδρένια. Το κακό τους;; Χρειάζεσαι αρκετά από αυτά, το καθένα για διαφορετική χρήση και συχνά μπορούν να κοστίσουν μια περιουσία.

Όσον αφορά τα beauty blenders, είναι η μόδα των τελευταίων ετών. Πολλές beauty pros τα έχουν εντάξει στην καθημερινή τους ρουτίνα και δηλώνουν ευτυχισμένες με αυτά. Παρόλα αυτά, χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή των προϊόντων με αυτά και μπορούν να σε κουράσουν. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι σχεδόν πάντα είναι αρκετά οικονομικά και μπορείς να τα προμηθευθείς από πολλά μέρη.

Η συμβουλή μου ;;Ως ορκισμένη lover των beauty blenders δεν θα μπορούσα να μην σου τα προτείνω. Βέβαια η επιλογή είναι δική σου, διότι ο καθένας βολεύεται διαφορετικά.

xoxo,

Angelina