Τα αντιαισθητικά σπυράκια ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες και κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα τους. Μπορεί το concealer να είναι ο σύμμαχος σου στην εξαφάνιση τους αλλά η αλήθεια είναι ότι όλη η δουλειά για την αντιμετώπιση των αντιπαθητικών αυτών επισκεπτών κρύβεται στην σωστή φροντίδα του δέρματος. Ακολούθησε αυτά τα tips και αποχαιρέτησε μια για πάντα τα σπυράκια σου.

Tea tree oil

Το λάδι τεϊόδεντρου είναι ένα διαμαντάκι της φύσης που βοηθά στην εξαφάνιση τους.  Εφάρμοσε με μια μπατονέτα μια μικρή ποσότητα πάνω στο σπυράκι σου και πες του αντίο για πάντα. Ίσως μερικοί να πιστεύουν ότι λόγω της ελαιώδους σύνθεσης του, θα φέρει περισσότερη λιπαρότητα στο πρόσωπο σου αλλά μια δοκιμή θα σε διαψεύσει.

Οδοντόκρεμα

Ναι, καλά κατάλαβες. Η οδοντόκρεμα εκτός απο την προφανή χρήση της, είναι πολύ βοηθητική στο να ξηραίνει τα σπυράκια και συνεπακόλουθα να τα εξαφανίζει. Για ακόμη πιο δραστικά αποτελέσματα, βάλε λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο σπυράκι σου μετά τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης σου και κάλυψε το με ένα hansaplast.

Μην τα αγγίζεις

Τα γυμνά χέρια αποτελούν εστία μιρκοβίων, εύκολα μπορούν να πορκαλέσουν μόλυνση και να βρεθείς με κανονική ακμή πριν καν το καταλάβεις. Εννοείται πως το να σπας τα σπυράκια σου είναι off the limits, αφού έτσι θα σου αφήσουν μόνιμα σημάδια.

Επισκέψου έναν αισθητικό για καθαρισμό προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου δεν ευνοεί μόνο την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί ένα σπουδαίο βήμα στην αντιμετώπιση της ακμής.  Επίλεξε τον αισθητικό της εμπιστοσύνης σου ή αυτόν που θα σου συστήσει η δερματολόγος και το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί.

Αυτά τα μικρά μυστικά θα σε απαλλάξουν από την παρουσία των αντιαισθητικών σπυρακίων σου.

xoxo,

Angelina