Η πολυδιαφημισμένη και αγαπητή σε όλους μας Too Faced ξεκινά το νέο έτος δυναμικά και… λαμπερά. Η καινούργια της σειρά έχει διαμαντένιο περιεχόμενο και σίγουρα πολύ λάμψη. Πάμε να δούμε μαζί τα προϊόντα;;

Better than Sex and Diamonds Mascara

Η κλασική Better than Sex Mascara είναι αγαπημένη πολλών beauty addicts και για αυτό η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει μια special edition αυτού του προϊόντος . Η ευρηματική και ιδιαίτερη σύνθεση του προϊόντος που όλοι λατρεύουμε σε μια πολύ luxurious και διαμαντένια συσκευασία, επειδή όπως λέει και το τραγούδι «Diamonds are a girl ‘s best friend».

Rich and Dazzling High-Shine Sparkling Lip Gloss

Λάμψη, χρώμα και φωτεινότητα στα χείλη σου με μόνο αυτό το προϊόν. Παρόλη τη μόδα των matte liquid lipsticks, ένα λαμπερό gloss θα ταιριάζει πάντα πάνω από το nude κραγιόν σου. Δίνει στα χείλη διάσταση και την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερα. Περιέχει φυσικά έλαια και έχει κωνικό πινελάκι. Σαφώς η διαμαντένια συσκευασία δεν λείπει ούτε εδώ.

Diamond Multi-Use Highlighter

Αν είσαι και εσύ εθισμένη  στο εκτυφλωτικό highlighting, raise your hand. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό το προϊόν θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις όπου περιέχουν γνήσια σκόνη διαμαντιού και πέρλες. Ορκίζονται ότι προσφέρουν ηλιοκαμένη όψη και έχουν πολυτελή σύνθεση.

Pretty Rich Diamond Light Palette

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει μια παλέτα ματιών από τη σειρά αυτή. Η παλέτα αυτή περιέχει 16 σκιές, εκ των οποίων οι 4 είναι glitter και οι υπόλοιπες έχουν ματ, shimmer και περλέ υφές. Μπορείς να πετύχεις αμέτρητους συνδυασμούς. Χωρίς parabens και άλλες τοξικές ουσίες.

Θα μας προσφέρει η σειρά αυτή λάμψη ή θα είναι στα flops του μήνα;;

Xoxo,

Angelina