Έχω την εντύπωση πως το 2019 θα είναι η καλύτερη χρονιά για τα μαλλιά σου by far. Αφού μιλήσαμε για τα hairstyle trends του νέου έτους, δεν πιστεύεις ότι ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις τι χρώμα θα βάψεις φέτος τα μαλλιά σου;; Καστανή ή ξανθιά, δεν έχει σημασία γιατί έχεις πολλές επιλογές. Αυτές είναι μόνο μερικές:

Blended Roots

Δεν έχει σημασία αν έχεις ξανθά, καστανά ή οποιουδήποτε χρώματος μαλλιά, διότι αυτό το trend συνδυάζεται με όλα τα χρώματα. Αποτελεί ουσιαστικά τον απόγονο του ombre effect, αφού η φιλοσοφία αυτού του trend είναι οι σκουρότερες ρίζες όπου ανοίγουν στη συνέχεια.

Κόκκινο-Ginger

Η Madelaine Petsch ως insta idol, έχει τρελάνει το διαδίκτυο με την φοβερή ginger απόχρωση των μαλλιών της. Ποιος δεν θα ζήλευε αυτά τα μαλλιά;; Δεν είναι άδικα ένα από τα top hair color trends του 2019.

Soft Babylights

Απαλά και διακριτικά babylights μπορούν να φωτίσουν υπέροχα το πρόσωπο σου και δεν είναι τυχαίο που πολλοί διάσημοι hair colorists το συστήνουν σε πολλές κοπέλες. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και σου προσφέρει ανάλαφρη όψη και φρεσκάδα.

Dusty Pink

Οι πιο τολμηρές της παρέας μας μπορούν να το επιχειρήσουν και να γίνουν τα #hairgoals κορίτσια της χρονιάς. Προφανώς δεν μπορούν όλοι να υποστηρίξουν τα ροζ μαλλιά και θα αποτελούσε φοβερή επιλογή, όσες μπορούν να δεχτούν κάτι διαφορετικό στο look τους, να το επιχειρήσουν.

Θα γίνεις εσύ το insta hair idol της χρονιάς;; Δοκίμασε κάτι διαφορετικό και ποιος ξέρει… ίσως να είσαι ένα ανερχόμενο beauty πρόσωπο.
xoxo,
Angelina