Όταν πρόκειται για βερνίκια νυχιών, οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες. Τόσο το εύρος των χρωμάτων όσο και η ποικιλία των υποτονιών ποικίλουν. Όλες οι nail junkies δεν ξέρουν ποιο να πρωτοδιαλέξουν όταν έχει να κάνει με nail color. Στο σημερινό μας ραντεβού συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα χρώματα  βερνικιών που χρειάζεται μια γυναίκα στη συλλογή της. Here we go :

#1 Μαύρο

Ίσως ακούγεται υπερβολικό σε μερικές γυναίκες να βάψουν μαύρα τα νύχια τους, διότι πιστεύουν πως δεν αρμόζει σε ένα σικ look. That is not true. Ένα περιποιημένο μαύρο ματ μανικιούρ κάνει τη διαφορά και σίγουρα καλή εντύπωση.

#2 Λευκό

Απλό, λιτό και απέριττο, το λευκό μανό είναι και θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Σικ και καθαρό, ιδανικό για κάθε look από πολύ απλές έως εντελώς glam και luxurious καταστάσεις.

#3 Κόκκινο

Φλογερό και γεμάτο πάθος, το κόκκινο μανό τραβάει κατευθείαν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Θηλυκό και απόλυτα σέξι  αφού έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει κάθε σου εμφάνιση.

#4 Dusty pink

Το ροζ είναι ένα χρώμα που όλοι πιστεύουμε πως ταιριάζει μόνο στα αθώα κορίτσια της παρέας μας. Προσφέρει αθωότητα και λιτότητα στο look σου, αφού είναι ένα διακριτικό χρώμα, κατάλληλο για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

#5 Μπλε

Σκούρο το χειμώνα και ανοιχτό το καλοκαίρι, το μπλε μανό δεν πρέπει να λείπει σε καμία περίπτωση από τη συλλογή σου. Ανανεώνει το look σου, δίνοντας του στυλ και φρεσκάδα.

Λείπει κάποιο από αυτά τα χρώματα από τη συλλογή σου;; Τι αργείς;; Τρέξε και προμηθεύσου το για να είσαι έτοιμη για κάθε εμφάνιση.

Xoxo,

Angelina