Τα νύχια και τα μαλλιά μας είναι τα όπλα μας. Θέλουμε να είναι πάντοτε περιποιημένα στην εντέλεια. Για να αναδειχθεί όμως το μανικιούρ σου πρέπει να έχεις το κατάλληλο σχήμα στα νύχια σου με βάση τις ανάγκες σου.

Τετράγωνα νύχια.

Είναι το πιο πρακτικό σχήμα νυχιών για σένα που η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη με υποχρεώσεις εκτός σπιτιού. Ταιριάζει τέλεια σε όλα τα μάκρη νυχιών και θα σε βολέψει απίστευτα.

Οβάλ νύχια.

Μια διαφορετική version των μακριών νυχιών, για τις λάτρεις αυτών. Μακριά αλλά όχι υπερβολικά νύχια που το σχήμα τους αποπνέει κομψότητα και αίσθηση του στυλ.

Στρογγυλά νύχια.

Ίσως για κάποιες να φαίνεται εντελώς ξεπερασμένο να έχεις στρογγυλά νύχια, λόγω της απήχησης που είχαν στα 90s αλλά η αλήθεια είναι πως αν είσαι πολυάσχολη και δεν έχεις πολύ χρόνο για να περιποιηθείς τα άκρα σου, αυτό το σχήμα θα σε σώσει.

Στιλέτο nails.

Εντυπωσιακά και σίγουρα δεν μπορούν όλεσ να υποστηρίξουν ένα τόσο extravagant look. Είναι πολύ ιδιαίτερα και σίγουρα θα γίνεις ξιφομάχος με αυτά. Η Lady Gaga έχει υπάρξει με τόσο υπερβολικό μανικιούρ και παρόλο το hate που δέχθηκε, τράβηξε σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω της.

Απέκτησε τώρα το ιδανικό σχήμα νυχιών που σου ταιριάζει και κάνε την καθημερινότητα σου πολύ πιο εύκολη.

xoxo,

Angelina