Οι μαύροι κύκλοι ταλανίζουν την πλειοψηφία των γυναικών, σκοτινιάζοντας το πρόσωπο τους. Έλλειψη ύπνου, κούραση ή απλώς γονίδια μπορούν να τους δημιουργήσουν. Ετοιμάσου όμως γιατί με αυτές τις μεθόδους θα αποχαίρετησεις τους ανεπιθύνητους φίλους σου, μια για πάντα.

Πίνε πολύ νερό.

Το ξέρω ότι όλοι το λένε και δεν είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά η όψη του ενυδατωμένου δέρματος είναι αδιανόητη. Προσφέρει τόσο λάμψη όσο και σε βοηθά στην καταπολέμιση των μαύρων κύκλων. Θέσε εσύ το όριο σου όσο κι αν είναι αυτό.

Μην ξεχνας την eye cream σου.

Η ενυδατική κρέμα ματιών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καθημερινή σου ρουτίνα. Θα σου συνιστούσα να την εφαρμόζεις στη βραδινή σου περιποίηση, έτσι ώστε να κάνει τα μαγικά της όλη τη νύχτα.

Κάνε μια eye mask αραιά και που.

Μια ολιγόλεπτη μάσκα ματιών χαρίζει άμεση φρεσκάδα στα μάτια σου. Δεν έχεις κάποια;; Τότε μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στην diy eye mask με αγγούρι που θα βρείς στην κατηγορία skincare. Εύκολη, γρήγορη και θαυματουργή.

Ξέκλεψε λίγες ώρες ύπνου.

Το ξέρω ότι οι καθημερινές υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να κοιμάσαι πολύ αργά και να ξυπνάς αρκετά νωρίς, αλλά προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο ίσως το μεσημέρι για να πάρεις έναν υπνάκο. Θα σε ξεκουράσει, θα σε γεμίσει ενέργεια και θα κάνει το πρόσωπο σου να λάμπει.

Διώξε τους μαύρους κύκλους σου έτσι και το πρόσωπο σου θα φωτιστεί ξανά, όπως και η διάθεση σου.

xoxo,
Angelina