Πλησιάζει λοιπόν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και βρίσκεσαι για άλλη μια φορά σε δίλλημα. Ποιο είναι το κατάλληλο makeup look για αυτή τη βραδιά;; Είτε βγείς με τον Βαλεντίνο σου είτε για ποτό με τις φίλες σου, με αυτό το μακιγιάζ πολλοί θα παρακαλούν να γίνουν οι Βαλεντίνοι σου. Lets glam :

Ξεκίνησε με τη βάση σου.

Για μια τέτοια περίσταση, η βάση σου πρέπει να είναι αψεγάδιαστη. Primer, foundation, concealer και πούδρα, όλα στη θέση τους για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το μακιγιάζ σου θα αναδειχθεί πολύ καλύτερα σε συνδυασμό με μια άψογη βάση.

Περιποιήσου τα φρύδια σου.

Τα φρύδια σου πρέπει να είναι on fleek για όλες τις περιστάσεις. Ειδικότερα, την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένα φρύδια θα τονίσει ακόμα πιο όμορφα το έντονο και σαγηνευτικό eye look σου.

Ήρθε η ώρα να γίνουμε glam babies.

Ένα κόκκινο smokey eye look θα σε βγάλει από το δίλλημα σου. Τοποθέτησε αρχικά μια μεταβατική κόκκινη σκιά στην κόγχη σου, δίνοντας έτσι βάθος στα μάτια σου. Έπειτα συνέχισε το look σου, εφαρμόζοντας μια έντονη κόκκινη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και τελείωσε με μια μπορντό απόχρωση, δίνοντας ένταση στη γωνία του ματιού και σβήνοντας απαλά την σκιά προς την κόγχη. Μην ξεχάσεις την αγαπημένη σου mascara.

Wing your life.

Μα φυσικά και δεν μπορεί να λείπει το eyeliner από ένα τέτοιο look. Σχημάτισε ένα πιο διακριτικό eyeliner ή πιο δραματικό και έντονο, αναλόγως τις προτιμήσεις και τη διάθεση σου.

Ζέστανε το πρόσωπο σου.

Bronzer ή contouring, επίλεξε εσύ για πιο έντονες ή απαλές φωτοσκιάσεις. Λίγο ρούζ για να επαναφέρεις τη ζωντάνια στα μάγουλα σου και φυσικά πολύ highlighter, τόσο για να τυφλώσει όλους τους haters όσο και για να στείλεις σήματα στην πλανήτη Άρη.

Βάλε φωτιά με τα κόκκινα χείλη σου.

Το κόκκινο κραγιον δεν μπορεί να λείπει από ένα τέτοιο look. Ποιος μπορεί άλλωστε να αντισταθεί στα κόκκινα, σαρκώδη χείλη, ακόμα περισσότερο στου Αγίου Βαλεντίνου…

Είσαι έτοιμη να κάνεις όλους τους Βαλεντίνους εκεί έξω να σε ερωτευτούν με μια μόλις ματιά. Το μακιγιάζ σου είναι τέλειο και το πάρτυ έχει μόλις αρχίσει.
xoxo,
Angelina