Η σειρά Can’t stop Won’t stop αποτελεί το νέο λανσάρισμα προϊόντων βάσης της NYX Cosmetics.
Η ίδια διαθέτει foundation σε υγρή και σε pressed μορφή ,concealer και πούδρα σε ελεύθερη μορφή.
Τόσο τα foundations όσο και τα concealers διατίθενται σε 24 αποχρώσεις ,κάνοντας την εύρεση της ιδανικής απόχρωσης παιχνιδάκι.
Η πούδρα ελεύθερης μορφής κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις ,οι οποίες λόγω των universal υποτόνων τους μπορούν να ικανοποιήσουν εύρος skintones.

Τα συγκεκριμένα foundations (υγρό και pressed) ορκίζονται ότι προσφέρουν βελούδινο ματ αποτέλεσμα, καλύπτοντας τέλεια τις ατέλειες του δέρματος και δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ,χωρίς πάντοτε να βαραίνουν το δέρμα. Ισχυρίζονται ότι έχουν μακρά διάρκεια και συγκεκριμένα πως μπορόυν να διατηρήσουν το τέλειο αποτέλεσμα τους για 24 ώρες. Είναι μεγάλης κάλυψης foundations ,τα οποία μπορούν να φορεθούν μεμονομένα ή σε συνδυασμό με το αντίστοιχο concealer.

Όσο γαι το concealer ,και μόνο η ονομασία του μας δημιουργεί προσδοκίες ότι αυτό θα είναι το προϊόν που θα μας λύσει τα χέρια. Υπόσχεται πως έχει ελαφριά σύνθεση με πλούσιο χρώμα ,παραμένει αναλλοίωτο όλη τη διάρκεια της ημέρας ,μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κάλυψη ,λάμψη ή να κάνει contouring αναλόγως πάντα με την απόχρωση.

Τέλος, η πούδρα έρχεται να τελειοποιήσει το μαγευτικό μας μακιγιάζ. Έχει ελαφριά σύνθεση, όπου απορροφά την λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα ματ και δροσερή.

Προμηθεύσου τα προϊόντα της σειράς στην ιστοσελίδα της NYX και εντυπωσίασε τους όλους.

Xoxo,
Angelina