Η Kylie Jenner είναι μια από τις διασημότερες γυναίκες επί γης, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από τους 123 εκατομμύρια ακολούθους της στο instagram. Μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της αποτελούν οι φωτογραφίσεις στις οποίες πρέπει να έχει αψεγάδιαστο δέρμα. Ναι μεν ένα άψογο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με μακιγιάζ αλλά για να συμβεί αυτό, η ίδια φροντίζει να περιποιείται  πολύ το δέρμα της. Συγκέντρωσα λοιπόν όλα τα προϊόντα που λατρεύει η Kylie, όπως έχει μοιραστεί μαζί μας.

Για λάμψη.

Η Kylie έχει δηλώσει πως το μυστικό της για λαμπερό δέρμα είναι η Kiehl΄s Daily Reviving Concentrate. Λίγες σταγόνες από αυτό το προϊόν και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Για σαρκώδη και απαλά χείλη.

Τα χείλη της είναι ζηλευτά από τις περισσότερες γυναίκες. Σαρκώδη και ταυτόχρονα απαλά. Η star ισχυρίζεται πως πετυχαίνει αυτή την όψη με το MAC Lip Conditioner Hydrant. Το αγαπημένο της lip balm θα γίνει και δικό σου;;

Αγαπημένη face mask.

Η Kylie δηλώνει εθισμένη στην Loreal Detox and brighten pure clay mask. Λέει πως μεταμορφώνει το δέρμα της και πως της προσφέρει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.

For a breakout.

Όπως όλες οι γυναίκες, έχει και η Kylie τις μέρες όπου ξεπροβάλλουν κάποια εντελώς αντιαισθητικά σπυράκια. Η λύση της σε αυτή την περίπτωση είναι η Mario Badescu Drying lotion. Εξαφανίζει τα σπυράκια και φέρνει πίσω τη χαρά της.

Eye balm.

Το Kiehl΄s creamy eye treatment with avocado κρατά την περιοχή των ματιών της ενυδατωμένη. Δεν λείπει ποτέ από τη συλλογή της και είναι ένα από τα must-have προϊόντα της.

Fave moisturizer.

Το ενυδατωμένο και πάντα λαμπερό πρόσωπο της είναι αποτέλεσμα της Benefit Total moisture facial cream. Υπάρχει κάθε στιγμή στο νεσεσέρ της και δεν κάνει χωρίς αυτό.

Βάλε αυτά τα προϊόντα στη ρουτίνα σου και μην εκπλαγείς αν δεις το δέρμα σου να αρχίσει να μοιάζει με της Kylie.

xoxo,

Angelina