Όλες οι κοπέλες  επιθυμούν ένα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα ,αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αποτελεί εύκολη δουλειά .Για αυτό λοιπόν σου έχω μαζέψει μερικά tips  που θα σε βοηθήσουν να το επιτύχεις .

Stay hydrated.

Πίνε πολύ νερό .Το νερό δεν σε ξεδιψάει μόνο  ,αλλά έχει αρκετές  ευεργετικές   ιδιότητες στο δέρμα σου .Προσφέρει  άμεση λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα .

Sunscreen, my dear friend.

Φόρα αντηλιακό όλες τις  μέρες  του χρόνου , ανεξαρτήτου εποχής .Οι ακτίνες ηλίου UV δεν αλλάζουν ανά τις εποχές και μπορούν να προξενήσουν κακό στο δέρμα σου χειμώνα – καλοκαίρι .

Healthy diet.

Τα καθαρά τρόφιμα βοηθούν στη διατήρηση του καθαρού δέρματος  .Λέγοντας καθαρά εννοώ , φυσικά , τρόφιμα τα οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία ,όπως τα λιπαρά ψάρια και τα λαχανικά .

Don’t touch, just watch.

Μην αγγίζεις  με τα δάχτυλα σου το πρόσωπο σου .Η πλειοψηφία των δερματολόγων ορκίζεται σε αυτό τον  κανόνα . Τα δάχτυλα μας μεταφέρουν εύκολα τα βακτήρια και συχνά προκαλούν τα πασίγνωστα  breakouts .

Άλλαζε συχνά τις μαξιλαροθήκες σου .

Όταν κοιμόμαστε όλα λειτουργούν πιο γρήγορα στο σώμα μας . Πολλά υπολείμματα από προϊόντα styling μαλλιών ,βρωμιές από τον αέρα είτε κατάλοιπα μακιγιάζ καταλήγουν στη μαξιλαροθήκη   σου .

EXTRA TIP: Επίλεξε λευκές μαξιλαροθήκες για να αποφύγεις το ενδεχόμενο να προκαλέσουν οι χρωστικές προβλήματα στο δέρμα σου.

 

Μην ξεχνάς ότι το λαμπερό σου πρόσωπο στολίζεται υπέροχα από το φωτεινό σου χαμόγελο .

 

Xoxo,

Angelina