Η περιποίηση των φρυδιών είναι μεγάλη υπόθεση. Δύο όμορφα φρύδια μπορούν να μεταμορφώσουν την όψη του προσώπου σου. Στο Part 1 του  “Πώς να αποκτήσεις  τέλεια φρύδια”  θα μάθεις διάφορα tips & tricks για να έχεις super φρύδια. Ας ξεκινήσουμε:

Η αρχή του φρυδιού πρέπει να βρίσκεται πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού. Αυτός είναι επίσης ένας καλός οδηγός για να καθαρίσεις τα τριχάκια του μεσόφρυδου.

Ξεκινώντας να αφαιρείς τις τρίχες των φρυδιών σου ,χτένισε με ένα χτενάκι φρυδιών ή ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας όλες τις τρίχες προς τα πάνω και βγάλε αυτές  που περισσεύουν. Μόλις τελειώσεις με αυτό ,ακολούθησε τις ίδιες κινήσεις χτενίζοντας τις τρίχες προς τα κάτω ,καθαρίζοντας προσεκτικά το πάνω μέρος του φρυδιού.

Μην ξεχνάς να αφαιρείς τις τρίχες με τη φορά που φυτρώνουν.

Αν θες να μειώσεις τον πόνο, μούδιασε την περιοχή των φρυδιών με ένα παγάκι.

Βγάζε τα φρύδια σου εναλλάξ. Όχι πρώτα ολόκληρο το ένα φρύδι και μετά το άλλο. Να αφαιρείς λίγες τρίχες από τη μια ,λίγες τρίχες από την άλλη.

Να θυμάσαι πως τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου και ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να αλλάξουν όλο σου το πρόσωπο. Μείνε εδώ τριγύρω γιατί έρχεται Part 2 με το πώς να βάψεις σωστά τα φρύδια σου.

Xoxo,

Angelina