Όλες έχουμε αργήσει να ξυπνήσουμε ένα πρωί, που έπρεπε να πάμε στη δουλειά ή στο σχολείο και δεν έχουμε περιθώριο να αφιερώσουμε πολύ ώρα στα μαλλιά μας. Στο σημερινό μας ραντεβού, θα σου προτείνω μερικά χτενίσματα που θα σε σώσουν όταν βιάζεσαι.

Κλασική αλογοουρά.

Είναι με διαφορά το πιο γρήγορο, απλό και ταυτόχρονα κομψό χτένισμα όπου κολακεύει κάθε γυναίκα. Τα μαλλιά δεν βρίσκονται μπροστά στο πρόσωπο σου και αναδεικνύουν τα δυνατά χαρακτηριστικά σου είτε αυτά είναι τα υπέροχα μάτια σου ή το λαμπερό χαμόγελο σου.

Messy bun.

Ε ναι. Όλες οι fashionistas το επιλέγουν διότι χαρίζει φρεσκάδα και απλότητα στο look τους. Ο ατημέλητος κότσος αποτελεί safe επιλογή για τις μέρες που βιάζεσαι, καθώς δημιουργείται πανεύκολα και όσο πιο ατημέλητος είναι, τόσο το καλύτερο.

Τόλμησε μια boho επιλογή.

Οτιδήποτε boho είναι super on trend το 2019 και μια boho κορδέλα δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Φλοράλ, με κρόσσια ή ακόμη και exotic μοτίβα, συνδυάζεται εύκολα και είναι έτοιμο σε χρόνο dt.

Ανάλαφρη πλεξούδα.

Απλή, λιτή και απέριττη επιλογή όπου δεν σε βγάζει εκτός χρόνου. Τα it κορίτσια συχνά την επιλέγουν διότι ποιος έχει χρόνο για μεγαλοπρεπείς χτενίσματα τα καθημερινά πρωινά.

Η επιλογή είναι δική σου. Φτιάξε τα μαλλιά σου όπως σε κάνουν να νιώθεις άνετα και μην ξεχνάς ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ομορφιά.

xoxo,

Angelina